MARITIMO DA GINO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 462 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Maritimo Da Gino. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 20:25 We bestelden lang op voorhand en toch kwamen de pizza's te laat. Ze waren ook te lang gebakken, met vrij veel zwarte korsten en smaakten erg zout. Jammer,want we zijn meer gewoon van Maritimo da Gino.
21 mei 2024 om 6:08 Op minder dan 15 minuten na bestellen kon ik de pizza afhalen. Zeer lekkere pizza en zeker voldoende. Niet de goedkoopste, maar wel pizza’s zoals ze horen te zijn
15 mei 2024 om 18:32 Top!
6 mei 2024 om 22:07 Goeie pizza en snel geleverd, top!
6 mei 2024 om 7:45 Ham ipv salami, maar wel heel lekker
5 mei 2024 om 20:59 Heel lekker.
4 mei 2024 om 16:04 Niks gekregen
26 apr 2024 om 20:47 De pizza was ok, de hapjes mix was door elkaar geschud en alles lag door elkaar de dressing was volledig over alles tot het plastieken zakje toe waar de maaltijd in zat… En 1u40 min is lang om op je eten te wachten.
24 apr 2024 om 21:36 Het eten was heerlijk,je proeft alles zo vers. De bezorger was mooi op tijd. Alles was top en top
16 apr 2024 om 18:32 Het Eten was zeer lekker .
10 apr 2024 om 23:34 1uur te laat en pizza was koud en hard en niet gesneden heel spijtig 35 eur betaalt voor late koude ongesnede pizza
3 apr 2024 om 23:01 1ste keer dat ik kan zege dat mijn chikenwing niet te eten waren vieze smaak hellemaal uitgedroogt en waren persies restjes en mijn lookbroodjes waren koud